top of page

Geschenkvoormij.nl

Uit de vele aanvragen van bedrijven die graag hun medewerkers en/of relaties zelf een kerst- of relatiegeschenk willen laten uitkiezen is dit speciale item voortgekomen. Al vanaf slechts 100 pakketten/geschenken, kan je gebruikmaken van geschenkvoormij.nl

Hoe het werkt?

Geschenkvoormij.nl is uitsluitend met een inlogcode te benaderen.

Deze inlogcode wordt op aanvraag gegenereerd in een Excel lijst (één inlogcode per ontvanger). Deze lijst wordt naar de werkgever gemaild.

Op de homepage van geschenkvoormij.nl kan deze code ingevuld worden.

 

De inlogger komt daarna binnen op een speciaal ontworpen site. Ook hierin geven wij de mogelijkheid je eigen voorkeuren samen te stellen. Dit kan een selectie zijn van verschillen thema's, bijvoorbeeld: Mediteriaan, Sport & Gezond, Bierproeverij, Hamburger & Meer, doneren aan het goede doel/Voedselbank, etc. Jij bepaalt hierin je eigen creatie. Je kunt bijvoorbeeld ook kiezen voor het verrassingselement, door uitsluitend het tonen van je thema's en je medewerker toch te kunnen verrassen met de inhoud van het pakket/geschenk. Natuurlijk kan je ook een keuze maken uit de selectiepakketten uit onze Kerstpakketten brochure. Kortom álles is mogelijk!

 

De pagina is opgemaakt in de kleuren van het bedrijf en bevat het logo. Een welkomstwoord in de bedrijfsstijl kan onder het logo geplaatst worden. De pakketten/geschenken worden met omschrijving overzichtelijk onder elkaar getoond, zodat er ook via de smartphone en tablet gemakkelijk gekozen kan worden.

 

De besteller krijgt een bevestigingsmail met een eigen opgegeven tekst. Wekelijks kan er een update aangevraagd worden voor de bestellingen die gedaan zijn en zo ook de opmerkingen gelezen worden die eventueel geplaatst zijn.

 

Voordat de site in gebruik genomen wordt, krijgt men de mogelijkheid om alles in alle rust door te nemen. Er kunnen fictieve bestellingen geplaatst worden en men krijgt op het scherm de mail te zien die de medewerker ontvangt.

 

Na je akkoord wordt de site van de testmodus gehaald en kunnen de inlogcodes toegewezen worden. De inlogcodes kunnen ook op een andere manier gepresenteerd worden. Bijvoorbeeld door het afdrukken op kerstkaarten, samenvoegen in een persoonlijke brief en verzenden naar huisadressen, etc.

Klik op de ster om de demo te bekijken

bottom of page