top of page

Een kerstgeschenk voor jouw personeel in Gelderland

Ben je op zoek naar een passend kerstgeschenk voor het personeel van jouw bedrijf in Gelderland? Dan ben je bij Torijn in goede handen. Wij denken namelijk graag met jou mee om een kerstpakket samen te stellen dat aansluit op jouw bedrijf en personeel. Wij vragen geen minimale afname, zodat ook kleinere bedrijven gemakkelijk een kerstgeschenk op maat kunnen laten maken voor hun personeel.

 

Kies voor een gepersonaliseerd kerstgeschenk voor jouw personeel

Bij Torijn in Zevenaar is alles mogelijk. Kies er bijvoorbeeld voor om je kerstgeschenk te personaliseren en er je bedrijfslogo op te drukken. Of wat dacht je van een speciaal pakket voor de mannelijke collega’s en eentje voor de vrouwen? Dit maakt het gemakkelijker om bruikbare presentjes aan het kerstgeschenk voor jou personeel toe te voegen. Ook leuk: steun het goede doel door een ‘Mona Lisa’- of ‘Goud voor KIKA’-pakket af te nemen.

 

Ontdek de mogelijkheden online

Ben je benieuwd wat je bij Torijn zoal aan een kerstpakket kunt toevoegen? Bekijk dan de mogelijkheden online. Heb je bij ons besteld? Dan leveren we jouw kerstgeschenk graag op locatie in Gelderland af, zodat je jouw personeel gemakkelijk kunt bedanken voor hun inzet. Neem contact met ons op om een aanvraag te doen. Dit kan via het telefoonnummer 0316-547206 of via het e-mailadres info@torijn.nl. Ook bij eventuele vragen horen we dit uiteraard graag.

bottom of page