top of page

Een kerstpakket voor mannen, samengesteld in Zevenaar

Wil je graag een kerstpakket bestellen dat speciaal is samengesteld voor mannen? Neem dan eens contact op met ons. Bij Torijn heb je de keuze tussen diverse standaardpakketten, maar heb je ook de optie om zelf een pakket samen te stellen. Wij doen alles in samenspraak met de klant en kunnen zelfs bedrijfslogo’s op het kerstpakket laten drukken. Bij ons zit je bovendien niet vast aan een minimum afname van pakketten. Hierdoor kunnen ook kleinere bedrijven ons eenvoudig inschakelen.

 

Welk kerstpakket voor mannen kies jij voor jouw bedrijf in de regio Zevenaar?

Bij Torijn in Zevenaar weten we als geen ander hoe een kerstpakket voor mannen eruit moet zien. Vaak wordt er bij een kerstpakket voor mannen direct gedacht aan een bierpakket. Dit is natuurlijk een erg leuk kerstpakket, maar er zijn nog zoveel meer mogelijkheden voor mannen. Wat dacht je bijvoorbeeld van:

  • Een BBQ-pakket

  • Een relaxpakket (met douchegel, een handdoek en meer)

  • Een voetbalpakket

  • Een cowboypakket

  • Een grillpakket

Zijn er daarnaast ook vrouwen werkzaam in jouw bedrijf en wil je hen ook graag verwennen met een passend kerstpakket voor vrouwen? Hier hebben we uiteraard ook uiteenlopende opties voor klaarliggen.

 

Kies een pakket uit en laat deze op locatie afleveren

Ontdek onze mogelijkheden online en kies een pakket uit voor jouw werknemers. Wil je liever dat jouw werknemers zelf een kerstpakket kunnen uitkiezen? Maak dan gebruik van onze dienst Geschenkvoormij.nl. Neem vandaag nog contact met ons op om jouw kerstpakket te bestellen. Bij eventuele vragen helpen wij je graag. Bel naar 0316-547206 of stuur een e-mail naar info@torijn.nl.

bottom of page