top of page

Relatiegeschenken met drank uit Zevenaar

Bij Torijn in Zevenaar kun je uitstekend terecht voor diverse relatiegeschenken met drank. Door relatiegeschenken met bier, wijn of bubbels uit te delen aan jouw relaties, laat je hun weten dat je blij bent met de samenwerking en dat je deze samenwerking graag langer voortzet. Het is de perfecte manier om je dankbaarheid te uiten. Wil je daarom graag relatiegeschenken met drank bestellen? Dan zijn wij je graag van dienst!

 

Kies uit relatiegeschenken met diverse soorten drank

Bij Torijn in Zevenaar kies je uit standaard relatiegeschenken met diverse soorten drank. Of je nu graag bier, wijn, bubbels of sterke drank cadeau wilt doen; jouw relatiegeschenken haal je bij ons in Gelderland. Geef bijvoorbeeld een chique fles wijn of een stijlvolle likeurproeverij. Of wat dacht je van een fles bubbels inclusief een mooie standaard? Een uitgebreider pakket is natuurlijk ook mogelijk. Naast bier, wijn of andere drank bevatten deze relatiegeschenken dan bijvoorbeeld ook hapjes voor bij de borrel, glazen en een fleskoeler.

 

Stel zelf jouw relatiegeschenken samen

Of je nu je zakenrelaties tijdens kerst wilt verrassen of op een ander moment van het jaar; Torijn staat op elk gewenst moment graag voor je klaar. Heb je online ons assortiment bekeken, maar zit hier niet precies tussen wat je zoekt? Geen zorgen! Wij bieden namelijk ook de mogelijkheid om je pakket zelf samen te stellen. Met een dergelijk custom-made relatiegeschenk weet je zeker dat jouw bedankje bij de ontvanger past.

 

Wij leveren jouw bestelling op locatie

Bestel vandaag nog jouw relatiegeschenken met bier, wijn of andere drank om er zeker van te zijn dat deze nog op voorraad zijn bij ons in Gelderland. Wanneer je ervoor kiest om je relatiegeschenken of kerstpakketten bij ons te bestellen, profiteer je van diverse voordelen. Zo vragen we geen minimale afname en leveren we jouw bestelling graag op de gewenste locatie. Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar 0316-547206 of een e-mail te sturen naar info@torijn.nl.

bottom of page