top of page

Wijn in het kerstpakket, bij ons in Zevenaar kan het

Een lekkere fles wijn maakt een kerstpakket helemaal compleet. Wil jij jouw werknemers eens goed verwennen? En wil je hen op een leuke manier bedanken voor hun inzet? Kies er dan voor om een kerstpakket met wijn te geven. Wanneer je dit kerstpakket bij Torijn bestelt, profiteer je van gratis levering. Bovendien zit je bij ons niet vast aan een minimale afname, dus ook voor kleine bedrijven is het mogelijk een leuk kerstpakket met wijn te bestellen bij ons in Zevenaar.

 

Bepaal zelf welke wijn er in het kerstpakket gaat voor jouw mensen in Zevenaar

Bij Torijn kun je kiezen tussen een divers aanbod aan standaardpakketten, maar je kunt ook het kerstpakket zelf samenstellen. Bepaal zelf wat voor wijn je toevoegt. Wordt het een rode, witte of rosé wijn? Of wellicht wel een combinatie van deze drie? Bekijk ons assortiment en ontdek wat er zoal onder de mogelijkheden valt. Heb je suggesties of ideeën? Laat het ons weten! Wij denken graag met je mee om het ideale kerstgeschenk voor jouw personeel te vinden.

 

Kies voor een uniek kerstpakket

Des te unieker het kerstpakket, des te leuker het is om deze te geven of te ontvangen. Bij Torijn begrijpen we dit als geen ander. Daarom kun je bij ons jouw bedrijfslogo op het pakket laten drukken. Of wat dacht je van een kerstpakket waarmee je het goede doel steunt? Bestel jouw kerstpakket snel, zodat je de volle keuze hebt uit onze verschillende pakketten. Heb je vragen? Stel deze gerust door te bellen naar 0316-547206 of een e-mail te sturen naar info@torijn.nl.

bottom of page