top of page

Een duurzaam kerstpakket uit Gelderland

Wil je graag een duurzaam of biologisch kerstpakket aan de medewerkers van jouw bedrijf in Gelderland geven? Bestel deze dan bij Torijn in Zevenaar. Bij ons kun je namelijk kerstpakketten op maat laten samenstellen, waardoor een duurzaam of biologisch kerstpakket ook mogelijk is. Op deze manier laat je aan jouw medewerkers zien dat je waarde hecht aan mens en milieu. Wellicht inspireert het jouw personeel zelfs om bewuster te gaan leven. Zo draag je op een waardevolle manier bij aan een betere wereld.

 

Een duurzaam of biologisch kerstpakket met jouw logo

Bij Torijn denken we graag met je mee. Niet alleen over de inhoud van het kerstpakket, maar ook over andere zaken. Wat dacht je er bijvoorbeeld van om jouw logo op elk duurzaam en biologisch kerstpakket te laten drukken? Wij doen alles in samenspraak met onze klanten en eisen geen minimale afname. Ook als ondernemer met een kleiner bedrijf kun je dus bij ons terecht om jouw personeel op een leuke manier te verrassen.

 

Laat jouw kerstpakket op locatie afleveren

Wil jij jouw collega’s op een leuke manier bedanken voor hun inzet? Bestel dan een duurzaam of biologisch kerstpakket bij ons en laat deze op locatie in Gelderland afleveren. Bekijk ons gehele assortiment online en stel zelf jouw pakket samen. Vind je het lastig om zelf een pakket samen te stellen? Dan kun je deze keuze ook overlaten aan jouw werknemers via onze module ‘Kerstpakketvoormij.nl’. Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar 0316-547206 of een e-mail te sturen naar info@torijn.nl.

bottom of page