top of page

Een kerstpakket met heerlijk bier in Gelderland

Ben je op zoek naar een leuk kerstpakket met bier voor jouw personeel uit Gelderland? Dan ben je bij Torijn in Zevenaar aan het juiste adres. Bij ons kun je namelijk kiezen uit uiteenlopende pakketten, maar je kunt ook zelf een kerstpakket samenstellen. Op die manier geef je jouw werknemers een pakket dat echt bij hen past. Wil je graag bier toevoegen aan het kerstpakket? Dat is een uitstekend idee waar wij ook diverse mogelijkheden voor bieden.

 

Vul het kerstpakket met verschillende soorten bier

Voor de echte bierliefhebbers in Gelderland is een kerstpakket met diverse soorten bier natuurlijk een geweldig cadeau. Met een dergelijk pakket bezorg je jouw werknemers een heerlijke bierproeverij in huis. Naast verschillende soorten bier en een bijpassend bierproeverij plankje mogen diverse snacks natuurlijk niet ontbreken. Wat dacht je bijvoorbeeld van:

  • Blokjes kaas en mosterd

  • Pelpinda’s

  • Chorizo worst

  • Salty biscuits

  • Aardappelchips

 

Bestel jouw pakket online

Het bestellen van een kerstpakket kan bij Torijn heel eenvoudig online. Bekijk het assortiment en kies tussen een standaardpakket of een zelf samengesteld pakket. Heb je suggesties of vragen? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar 0316-547206 of een e-mail te sturen naar info@torijn.nl. Wil je niet alleen je personeel verwennen, maar ook je relaties bedanken voor de fijne samenwerking? Ontdek dan ook de mogelijkheden voor relatiegeschenken.

bottom of page