top of page

Een zakelijk kerstgeschenk uit Gelderland

Wil je een passend kerstgeschenk geven aan een zakelijk contact in Gelderland? Dan is Torijn in Zevenaar hét bedrijf dat je zoekt! Door een kerstgeschenk aan al je relaties op zakelijk gebied te geven, laat je zien dat je waarde hecht aan jullie samenwerking. Je geeft hiermee aan dat je de onderlinge samenwerking graag voortzet voor het aankomende jaar. Bovendien is het geven van relatiegeschenken een manier om jouw relaties een fijne kerst en een gelukkig nieuwjaar toe te wensen.

 

Een kerstgeschenk op maat voor elk zakelijk contact

Op zakelijk gebied zijn er natuurlijk veel meer mensen en partijen die een kerstgeschenk verdienen, dan alleen jouw eigen personeel in Gelderland. Geef daarom ook jouw relaties een passend kerstgeschenk dat je eenvoudig bij Torijn bestelt. Het leuke van ons bedrijf is dat je niet vastzit aan standaard kerstpakketten, maar dat je ook de mogelijkheid hebt om zelf een kerstgeschenk uit te zoeken voor jouw relaties. Dit kan een enkel item zijn, zoals een fles drank, maar het kan ook een pakket zijn met allerlei diverse presentjes. Laat ons jouw wensen weten, dan denken we graag met je mee!

 

Relatiegeschenken die perfect aansluiten bij de kerst

De decembermaand staat natuurlijk bekend om de gezelligheid. Mensen genieten net een beetje extra van elkaars gezelschap en zijn extra lief voor elkaar. Dit is de perfecte tijd om iets goeds te doen, zowel voor mens als milieu. Dit geldt natuurlijk ook op zakelijk gebied. Daarom bieden we tijdens kerst bij Torijn in Gelderland ook bijzondere relatiegeschenken aan. Steun het goede doel en koop bijvoorbeeld een ‘Mona Lisa’- of een ‘Goud voor KIKA’-pakket. Maar ook het bestellen van een duurzaam kerstgeschenk voor jouw relaties valt onder de mogelijkheden.

 

Ontdek de relatiegeschenken die wij met kerst aanbieden

Bekijk ons actuele assortiment op de website en ontdek welke relatiegeschenken wij zoal tijdens de kerst aanbieden in Gelderland. Heb je interesse in een van onze zakelijke kerstgeschenken of heb je vragen over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op via 0316-547206 of info@torijn.nl. Wij vertellen hier graag meer over. Wist je bijvoorbeeld dat we ook jouw bedrijfslogo op het kerstgeschenk voor relaties kunnen drukken? En dat we de relatiegeschenken ook rond de kerst op locatie afleveren?

bottom of page