top of page

Een kerstpakket bestellen in Gelderland

Wanneer je een kerstpakket wilt bestellen, doe je dit het beste bij Torijn uit Zevenaar, Gelderland. Wij bieden een grote diversiteit aan kerstpakketten en vragen daarbij geen minimum afname. Hierdoor kun je ook als kleinere onderneming bij ons terecht. Je kunt jouw pakket volledig personaliseren door zelf te kiezen welke producten je erin laat doen. Bovendien is het mogelijk om jouw bedrijfslogo erop te laten drukken. Laat ons weten wat jouw wensen zijn en wij maken het mogelijk!

 

We denken graag met je mee als je een kerstpakket gaat bestellen

Natuurlijk wil je het liefst een kerstpakket bestellen dat past bij je bedrijf uit Gelderland en dat aansluit op de wensen van je personeel. Hierover denken we bij Torijn graag met je mee. Wil jij jouw werknemers graag verwennen met een bourgondisch bierpakket? Of wil je liever een luxe kerstpakket met wijn bestellen? Alles is mogelijk. Zo kun je er zelfs voor kiezen om het goede doel te steunen met jouw kerstpakket.

 

Jouw personeel verdient het

Door jouw personeel op een leuke manier te bedanken voor hun inzet het afgelopen jaar, zullen zij ook blij zijn met jou als werkgever. Bekijk ons uitgebreide assortiment en ontdek wat er allemaal mogelijk is. Heb je andere suggesties of wil je ons iets vragen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0316-547206 of een e-mail te sturen naar info@torijn.nl.

bottom of page