Wil je zelf een kerstpakket samenstellen voor jouw personeel? Dat kan! Bij Torijn bieden we naast standaardpakketten de mogelijkheid om eigenhandig de producten te selecteren die in het pakket komen. Op die manier creëer je zelf een uniek kerstpakket dat perfect bij jouw werknemers past. Bovendien profiteer je van gratis levering als je deze kerstpakketten bij ons bestelt. Wat wil je nog meer?

Een uniek kerstpakket samenstellen met diverse producten

Wanneer je zelf een uniek kerstpakket wilt samenstellen, ben je bij Torijn in goede handen. Wij bieden een divers aanbod aan producten; van espressomakers en servies tot muffinmix en bier. Vertel ons wat jouw wensen zijn voor dit custom made kerstpakket en wij gaan voor je aan de slag. Denk hierbij niet alleen aan de producten die je graag terugziet in het pakket, maar ook aan de vormgeving. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk jouw bedrijfslogo hierop terug te laten komen. Daarnaast kun je bij ons ook een duurzaam kerstpakket laten samenstellen. Laat op deze manier aan je personeel zien dat je waarde hecht aan het milieu.

Wij denken graag met je mee

Voor het samenstellen van een uniek kerstpakket denken we graag met je mee. Vertel ons jouw wensen en wij maken een offerte op maat. Dit is al mogelijk vanaf circa zestig stuks. Wil je niet alleen jouw personeel bedanken voor hun inzet, maar wil je ook je zakenrelaties bedanken voor de fijne samenwerking? Dan is het uiteraard ook mogelijk een mooi zakelijk kerstgeschenk bij ons te bestellen. Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op via 0316-547206 of via info@torijn.nl.

Logo TORIJN.jpg

Edisonstraat 68

6902 PK Zevenaar
0316-547206

info@torijn.nl

Torijn B.V. Food & Drinks

© 2019 by TORIJN B.V.