top of page

Een kerstpakket uit Zevenaar voor een vrouw

Ben je op zoek naar een leuk kerstpakket waar elke vrouw in de regio Zevenaar blij van wordt? Dan ben je bij Torijn aan het juiste adres. Bij ons bestel je eenvoudig een kerstpakket voor vrouwen. Kies uit een van onze standaardpakketten of stel zelf een heel pakket samen; de mogelijkheden zijn eindeloos. Vervolgens leveren we jouw bestelling op de gewenste locatie af.

 

Welk kerstpakket voor een vrouw ga jij bestellen?

Bedank elke vrouw uit jouw organisatie door ze een passend kerstpakket te geven. Op die manier laat je zien dat je hun inzet en toewijding waardeert. Dit kan een heerlijk wijnpakket zijn, maar denk ook eens aan:

  • Een fonduepakket

  • Een verwenpakket

  • Een bakpakket

  • Een chocoladepakket

  • Een botanisch pakket

Werken er ook mannen in jouw organisatie en wil je hen ook op gepaste manier bedanken voor hun inzet het afgelopen jaar? Ontdek dan ook onze mogelijkheden voor een kerstpakket voor mannen.

 

Bekijk ons assortiment of laat jouw personeel zelf een cadeau uitkiezen

Welke vrouw geniet er nu niet van een goed gevuld kerstpakket uit Zevenaar? Het is altijd leuk een dergelijk bedankje te krijgen vanuit een werkgever. Ontdek ons assortiment online en maak je keuze. Wil je de keuze liever bij jouw werknemers leggen? Maak dan gebruik van Geschenkvoormij.nl, waarop de werknemer kan inloggen en zelf een cadeautje kan uitkiezen. Heb je ergens nog vragen over? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar 0316-547206 of een e-mail te sturen naar info@torijn.nl.

bottom of page